17 apr, 2018

20 april, Royal Cinema draait Una mujer fantastica

Beste filmliefhebbers,

Vrijdag 20 april draaien we in Royal Cinema ’t Huukske Una mujer fantastica

In het middelpunt van de belangstelling staat de zeventwintigjarige Marina Vidal, zangeres en tevens transgender, die een liefdesrelatie is begonnen met de twintig jaar oudere Orlando. Samen betrekken ze een appartementje in het hart van miljoenenstad Santiago. Hoewel de twee tortelduifjes regelmatig hevig worden bekritiseerd door mensen uit hun omgeving, leiden ze een betrekkelijk gelukkig leven.

 

Maar dat geluk verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer Orlando op een avond van de trap valt en even later in het ziekenhuis komt te overlijden. Zijn familieleden vertrouwen het zaakje niet en schakelen een rechercheteam in om de rol van Marina bij de doodsoorzaak vast te stellen. Alsof die achterdocht niet vervelend genoeg is, geeft Orlando’s zoon in niet mis te verstane bewoording te kennen dat Marina niet welkom is op de begrafenis. Ook moet ze zo spoedig mogelijk verdwijnen uit het appartement waarin ze al die tijd samenwoonde met haar geliefde en diens hond.

Regie: Sebastián Lelio | Cast: Daniela Vega (Marina Vidal), Francisco Reyes (Orlando), Aline Küppenheim (Sonia), Luis Gnecco (Gabo), Nicolás Saavedra (Bruno), Amparo Noguera (Adriana), e.a. | Speelduur: 104 minuten | Jaar: 2017

Aanvang: 20:15 uur

Entree: € 3,-

Locatie: Buurthuis ’t Huukske, Mauritsstraat 22

Voorafgaand kan je genieten van een Spaanse maaltijd bij eetcafé Hare Hoogheid.
Aanmelden hiervoor kan bij Ellis Peters: ellis@petersverkoopstyling.nl