14 jan, 2014

Hardop Kijken

Kijken is dé basis voor tekenen en schilderen. En oefenen in kijken biedt je meer dan een geslaagde tekening of schilderij. Het biedt je een ruimere blik en bovenal een frisse kijk op jezelf en je omgeving. In de cursus ga je steeds met andere onderwerpen en materialen aan de slag. Je wordt begeleid in het volgen en ontwikkelen van je eigen handschrift/stijl en je werkt op je eigen niveau. Zo ben je steeds anders aan het kijken. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en leert om buiten je eigen smaak om naar kwaliteit te kijken. Je hoeft niet over bijzondere talenten te beschikken om mee te kunnen doen. De kern van creativiteit is dat je niet bang bent voor toeval, open staat voor het onbekende en leert reageren op wat er gebeurd. Zo leer je out-of-the-box denken en handelen.

Er is nog ruimte voor nieuwe deelnemers

in de zaterdagochtend groep:

 

We werken 1 keer in de 4 weken van 10.00 tot 12.00 uur. Elke les is er een ander onderwerp en werk je met andere materialen. Je maakt op een toegankelijke manier kennis met verschillende kunst en ontvangt inspiratie. Je laadt jezelf op door actief aan het werk te zijn en verruimt je blik.

De kosten bedragen € 14,75 per les.

 

Dit is inclusief het gebruik van materieel en alle professionele materialen en koffie en thee. Een schort of oude kleding is het enige waar jezelf aan moet denken.

 

data: 25 jan, 22 febr, 22 mrt,19 april, 17 mei, en 14 juni 2014

 

Voor nadere informatie klik op de onderstaande link voor de pdf of op de afbeelding.

zaterdag workshops 2014-1

hardopkijken