Huurvoorwaarden Particulieren

Algemene huurvoorwaarden en faciliteiten  ’t Huukske

U overweegt om een ruimte huren in ’t Huukske. ’t Huukske biedt mogelijkheden voor feesten tot 70 personen. Wij vinden het belangrijk dat al onze gasten van hun verblijf kunnen genieten. We willen ook graag de veiligheid van onze gasten garanderen. En omdat ’t Huukske midden in een woonwijk ligt houden we daarbij ook rekening met de omwonenden.  Daarom verzoeken wij u akkoord te gaan met onze algemene huurvoorwaarden.

 

Algemene zaken

  • Onze gemeenschappelijke ruimtes waaronder de gang, de keuken en de binnentuin mogen gebruikt worden door alle aanwezige huurders en verhuren wij niet exclusief.
  • ’t Huukske is een rookvrij gebouw, enkel in de binnentuin is het u en uw gasten toegestaan om te roken.
  • Waxinelichtjes zijn in ’t Huukske aanwezig, deze mag u alleen gebruiken in de daarvoor bestemde houders van ’t Huukske. Wij verzoeken u geen kaarsen mee te brengen.
  • Op last van de brandweer kunt u geen slingers en andere versieringen boven het hoofd hangen, de slingers en andere versieringen kunnen wel langs ramen en muren worden opgehangen. Op hout en muren geen plakband en punaises gebruiken.
  • Gebruik van de binnentuin is dagelijks toegestaan tot uiterlijk 22.00 uur. In de binnentuin verzoeken wij u vriendelijk rekening te houden met de omwonenden. Muziek in de binnentuin is daarom niet toestaan.
  • In de binnentuin en in t ‘Huukske mogen geen fietsen geplaatst worden.
  • Wilt u uw gasten verzoeken om binnen om uiterlijk 23:30 in ’t Huukske afscheid te nemen, ’t Huukske dient om 24.00 door iedereen verlaten te zijn.
  • Als u een feest geeft dat langer duurt dan 22.00 uur is gebruik maken van de schoonmaakservice (25 euro voor het huiskamercafé en 50 euro voor het huiskamercafé en andere ruimtes) Voor de overige opruimtaken bent u zelf verantwoordelijk.
  • In het huiskamercafé kunt u gebruik maken van de stereo-installatie met cd- en mp3-ingang en er mag akoestisch muziek worden gemaakt. Het gebruik van een versterker is niet toegestaan.

 

Consumpties en catering

’t Huukske staat het u niet toe dat u als huurder uw eigen drank meebrengt. Alle dranken dient u van ’t Huukske af te nemen. Voor koffie en thee rekenen wij €5,- per pot. Uit een pot kunt u 10 kopjes schenken. Voor bier betaalt u €1,75 en voor frisdranken betaalt u €1,50 per flesje. Voor wijn en port wordt € 2,00 afgerekend per consumptie. Prosecco kunnen wij voor 12,50 euro per fles aan u leveren. Wij tellen voorafgaand en na de verhuur de drankvoorraad. Bij de berekening van het verbruik gaan wij uit van het verschil. Onze telling is bindend voor de factuur.

’t Huukske kan voor u bemiddelen om de catering van A tot Z goed te regelen. Wij zoeken hiervoor de samenwerking met cateraars uit de buurt. Dat geeft u een ruime keus. Uiteraard is het u ook toegestaan om zelf uw catering te verzorgen. In overleg kunt u hiervoor van de faciliteiten van ’t Huukske gebruik maken, bijvoorbeeld als u met uw gasten zelf wilt koken.

Schoonmaak

U wordt vriendelijk verzocht om alle ruimtes waar u gebruik van heeft gemaakt netjes en schoon achter te laten.  Wij reiken hiervoor een handige checklist uit tijdens de sleuteloverdracht. Het is ook mogelijk om de schoonmaak af te kopen. U kunt dit vooraf overleggen, de schoonmaakservice bedraagt respectievelijk €25,- (klein feest) of €50,- (groot feest) en wordt contant tijdens de sleuteloverdracht betaald. U hoeft dan enkel een aantal opruimtaken uit te voeren.

Wij controleren de ruimtes na elke verhuur. Zijn de ruimtes niet schoon en netjes achtergelaten? Dan zijn wij genoodzaakt om een bedrag in te houden op uw borg.

Onze faciliteiten

In ’t Huukske kunt u naast de ruimtes ook gebruik maken van andere faciliteiten. Zo is er in het pand wifi aanwezig. Ook beschikken we over beamers, een los projectiescherm, flip-overs en white boards (met stiften). Deze zijn op aanvraag voor een klein bedrag te huren.

Er is een verrijdbare geluidsversterker en in het huiskamercafé zijn een TV en een Hifi installatie met aansluitpunten voor USB, Ipod, Iphone.

Onze ruime keuken (binnen/buiten) beschikt over een professioneel fornuis, verschillende koelkasten, een vriezer, een oven en magnetron en serviesgoed ( tot ong. 80 personen). Buiten staan onze picknicktafels en er zijn 4 statafels.

Borgkosten

Wij vragen u vóór aanvang van de huur een borg te betalen van € 75, – . Wij behouden ons het recht de borg (al dan niet deels) in te houden als er dingen beschadigd zijn of er niet volgens afspraak is schoongemaakt. Is de schade hoger dan de borg, dan behouden wij ons het recht voor om de volledige schade op u te verhalen.

U ontvangt van ons, nadat u akkoord gegaan bent met de offerte, een digitale factuur voor de huur en de borg. Deze dient u voorafgaand aan de huurperiode te voldoen. Heeft u hier vragen over? Mailt u dan gerust uw vragen naar huukske@arnhemwest.nl.

Annuleringsvoorwaarden

U kunt uw reservering kosteloos annuleren tot vier weken voor de gereserveerde datum. Annuleert u twee weken voor de gereserveerde datum? Dan brengen wij de 50% van de huurprijs in rekening.  Echter bij annulering binnen twee weken voor de gereserveerde datum zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag van de huurprijs in rekening te brengen.