06 feb, 2018

Oproep: maak ons buurthuis spic en span!

10 maart 2018: NLdoet 2018 in ’t Huukske

Tijdens de jaarlijkse ‘NL doet’- dag komen de vrijwilligers van ’t Huukske en uit de wijk samen voor een grote voorjaarsschoonmaak van het gebouw. Het monumentale gebouw, voormalige bewaarschool, wordt binnenstebuiten gekeerd met bezem en sopdoek. Samen repareren we meubilair, herstellen we kleine gebreken en hier en daar wordt het gebouw opgeluisterd.

Om van deze dag een productieve dag te maken zijn we op zoek naar vrijwilligers voor hand en spandiensten. Denk bijvoorbeeld aan het opruimen en schoonmaken van de servieskast. Het in de was zetten van tafels of het lappen van de ramen. Aan het begin van de ochtend worden de taken verdeeld.

We verzamelen om 09.00 uur beginnen om 09.30 uur en sluiten de ochtend gezellig af met een gezamenlijke lunch, Meteen een mooie gelegenheid om weer eens bij te praten en erachter te komen wat er leeft in de buurt.

Samen maken we ons buurthuis spic en span!

Je kunt jezelf opgeven via: huukske.aw @ gmail.com o.v.v NL doet, voorjaarsschoonmaak, en vermeld er graag bij of je mee wilt doen met de lunch.

De NLdoet-dag is mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds.