31 jan, 2018

Organisatorisch talent gezocht!

Wil jij onze programmagroep van ‘t Huukske komen versterken in de rol van vrijwilliger programmabeheer?

Wij zoeken …

Een spin in het web van ‘t Huukske en de wijk voor de verhuur en programmataken. Kan jij
zelfstandig werken, ben je flexibel en oplossingsgericht? Misschien ben jij dan wel wat wij
zoeken!

Hoe ziet het werk eruit….

Samen met andere vrijwilligers pak je de taken op voor de programmering en verhuur. Je maakt afspraken met vrijwilligers die helpen bij de praktische zaken van de verhuur zoals bijvoorbeeld openen van het gebouw en de schoonmaak. Je maakt in het buurthuis afspraken met de huurders en potentiële huurders om samen de mogelijkheden van activiteiten te bespreken. Via de mail ontvang je aanvragen voor activiteiten in het buurthuis. Van vergaderingen tot studiedagen met of zonder lunches, beamers etc.
Je vergadert eens in de 6 weken met de programmagroep.

Sollicitatie:

Heb je belangstelling, stuur dan je CV en een brief waaruit je motivatie blijkt naar
huukske&arnhemwest.nl. Nadere informatie kun je krijgen bij Cuna de Vries, cunamail@gmail.com, 0652316426 of Arne Sunter, arnesunter@gmail.com, 0654922070. Een VOG-verklaring is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Over ‘t Huukske

‘t Huukske is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor alle wijkbewoners van Arnhem West. ‘t Huuske faciliteert en ondersteunt maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor zorg en welzijn van wijkbewoners. Daarnaast faciliteert, ondersteunt en coördineert ‘t Huukske activiteiten van individuele wijkbewoners en groepen uit de wijk.

Stichting ’t Huukske Arnhem West
Mauritsstraat 22, 6812 BS Arnhem
026-3510542
huukske@arnhemwest.nl
www.thuukskearnhem.nl