Huurvoorwaarden Organisaties

Algemene huurvoorwaarden en faciliteiten buurthuis ’t Huukske

U overweegt om een ruimte te huren in ’t Huukske. Wij vinden het belangrijk dat al onze gasten van hun verblijf kunnen genieten. ’t Huukske is als zelfstandig opererend buurthuis nauw verbonden met de wijk en haar bewoners, middels enkele huurvoorwaarden zoals hieronder beschreven willen we graag de veiligheid waarborgen en eventuele overlast voorkomen. Wij verzoeken u de onderstaande voorwaarden goed door te lezen en per e-mail akkoord te verklaren.

 

Algemene zaken

 

  • Onze gemeenschappelijke ruimtes waaronder de gang, de keuken en de binnentuin mogen gebruikt worden door alle aanwezige huurders en verhuren wij niet exclusief.
  • Heeft u tijd nodig om voorbereidingen te treffen in de gehuurde ruimte? Dan kunt u hier het beste rekening mee houden bij het vastleggen van de huurtijd. Tegen een uurtarief en bij tijdige reservering kunnen wij u deze huurtijd garanderen. Optioneel is het u toegestaan, mits het rooster dit toelaat, om kosteloos maximaal 2 uur van te voren de ruimte in ’t Huukske gereed te maken. Omdat we vaak pas op het laatste moment inzicht hebben in het rooster, kunnen we deze optie niet garanderen.
  • ’t Huukske is een rookvrij gebouw, enkel in de binnentuin is het u en uw gasten toegestaan om te roken.
  • Op last van de brandweer kunt u geen slingers en andere versieringen boven het hoofd hangen, de slingers en andere versieringen kunnen wel langs ramen en muren worden opgehangen. Gelieve geen plakband en punaises op de muren en in het hout gebruiken.
  • Waxinelichtjes zijn in ’t Huukske aanwezig, deze mag u alleen gebruiken in de daarvoor bestemde houders van ’t Huukske. Wij verzoeken u geen kaarsen mee te brengen.
  • Gebruik van de binnentuin is dagelijks toegestaan tot uiterlijk 22.00 uur. In de binnentuin verzoeken wij u vriendelijk rekening te houden met de omwonenden. Muziek in de binnentuin is daarom niet toestaan.

 

Consumpties en catering

 

’t Huukske staat het u niet toe dat u als huurder uw eigen drank meebrengt. Alle dranken dient u van ’t Huukske af te nemen. Voor koffie en thee rekenen wij €10,- per pot. Uit een pot kunt u 10 kopjes schenken. Voor bier betaalt u €1,75 per flesje en voor frisdranken betaalt u €1,50 per flesje. Voor wijn en port wordt € 2,00 afgerekend per consumptie. Wij tellen voorafgaand en na de verhuur de drankvoorraad. Bij de berekening van het verbruik gaan wij uit van het verschil. Onze telling is bindend voor de factuur.

’t Huukske kan voor u bemiddelen om de catering van A tot Z goed te regelen. Wij zoeken hiervoor de samenwerking met cateraars uit de buurt. Dat geeft u een ruime keus. Uiteraard is het u ook toegestaan om zelf uw catering te verzorgen. In overleg kunt u hiervoor van de faciliteiten van ’t Huukske gebruik maken, bijvoorbeeld als u met uw gasten zelf wilt koken.

 

Schoonmaak

 

U wordt vriendelijk verzocht om alle ruimtes waar u gebruik van heeft gemaakt netjes en schoon achter te laten. Wij reiken hiervoor een handige checklist uit. Het is ook mogelijk om de schoonmaak af te kopen. U kunt dit vooraf overleggen, de schoonmaakservice bedraagt respectievelijk €25,- (klein evenement, vergadering o.i.d waarbij één ruimte gebruikt wordt) of €50,- (groot evenement, vergadering o.i.d. waarbij van meerdere ruimtes gebruik wordt gemaakt). U hoeft dan enkel nog een aantal opruimtaken uit te voeren.

Wij controleren de ruimtes na elke verhuur. Zijn de ruimtes niet schoon en netjes achtergelaten? Dan zijn wij genoodzaakt om in te houden op uw borg.

 

Onze faciliteiten

 

In ’t Huukske kunt u naast de ruimtes ook gebruik maken van andere faciliteiten. Zo is er in het pand wifi aanwezig. Ook beschikken we over beamers, een los projectiescherm, flip-overs en white boards (met stiften). Er is een verrijdbare geluidsversterker en in het huiskamercafé zijn een TV en een Hifi installatie met aansluitpunten voor USB, Ipod, Iphone.

Onze ruime keuken (binnen/buiten) beschikt over een professioneel fornuis, verschillende koelkasten, een vriezer, een oven en magnetron en serviesgoed (tot ong. 80 personen). Buiten staan onze picknicktafels en er zijn 4 statafels.

 

Borgkosten

 

Wij vragen u vóór aanvang van de huur een borg te betalen van € 75, – . Wij behouden ons het recht de borg (al dan niet deels) niet terug te betalen als er dingen beschadigd zijn of er niet volgens afspraak is schoongemaakt. Is de schade hoger dan de borg, dan behouden wij ons het recht de volledige schade op u te verhalen. U ontvangt van ons een digitale factuur voor de huur en de borg. Deze dient u voorafgaand aan de huurperiode te voldoen. Heeft u hier vragen over? Mailt u dan gerust uw vragen naar huukske@arnhemwest.nl.

 

Annuleringsvoorwaarden

 

U kunt uw reservering kosteloos annuleren tot vier weken voor de gereserveerde datum. Annuleert u twee weken voor de gereserveerde datum? Dan brengen wij de 50% van de huurprijs in rekening.  Echter bij annulering binnen twee weken voor de gereserveerde datum zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag van de huurprijs in rekening te brengen.