19 jan, 2018

Het wijkteam Arnhem Noord-West

De wijkteams ondersteunen inwoners uit Arnhem, zodat ze zelf verder kunnen, samen met familie, vrienden en mensen uit de buurt. Door samen op te trekken ontstaan oplossingen die zelfs in de meest lastige situaties goed werken, ook op de lange termijn. 

 

De wijkteams doen wat nodig is


Sommige mensen hebben ondersteuning nodig in hun sociale leven. Wij zijn er voor hen. Mensen weten ons te vinden. Omgekeerd zoeken wij ook mensen op, bijvoorbeeld als er zorgen zijn over veiligheid. Wij ondersteunen inwoners van Arnhem in de zoektocht naar oplossingen voor lastige situaties. De leidraad van Wijkteams Arnhem is ‘doen wat nodig is’. Soms bieden we zelf extra ondersteuning en soms schakelen we anderen in. De ondersteuning is altijd maatwerk. Onze inwoners houden zelf maximaal de touwtjes in handen. We stellen veel vragen om ze goed te leren kennen. De vragen gaan over de persoonlijke situatie en over de omgeving. Want problemen staan nooit op zichzelf. Omgekeerd is er ook alle ruimte om vragen aan ons te stellen. We willen duidelijk en transparant zijn.

 

 

Centraal in de wijk


Wij vinden het belangrijk om mensen te leren kennen en te weten wat er speelt. Daarom vindt u een wijkteam altijd middenin de wijk. De acht wijkteams hebben elk een vaste werkruimte en zijn aanwezig op scholen en in andere organisaties. Bij het wijkteam werken coaches met verschillende aandachtsgebieden.
Als inwoner van de wijken Heijenoord, Lombok, Rosandepolder, Klingelbeek en Hoogstede kunt u bij vragen contact opnemen met één van de volgende coaches.

 

Jolanda, 0610852774

jolanda.van.galen@wijkteamsarnhem.nl


Mirjam, 0610563782

mirjam.dekker.oude.weernink@wijkteamsarnhem.nl


Veronique, 0610535844

veronique.brink@wijkteamsarnhem.nl


Anneke, 0610671751

anneke.reit@wijkteamsarnhem.nl


Wjera Goedkoop, 0610804857

wjera.goedkoop@wijkteamsarnhem.nl

 

Pelin, 0610849521

pelin.birgin@wijkteamsarnhem.nl

Op de onderstaande foto is het wijkteam Arnhem Noord-West oranje.